Teamgym Greve præsentation

Teamgym Greve er en underafdeling af Greve Gymnastik og trampolinafdeling, som har specialiceret sig i dansk spring/rytme gymnastik - internationalt kaldet Teamgym. 

Teamgym Greve har på pige/damesiden, gennem det sidste årti, været en af de mest vindende afdelinger i Danmark og kan se tilbage på utallige Danske Mesterskaber, ligesom Teamgym Greve har vundet flere internationale titler. Se de mange titler under resultater 

Teamgym Greve er en konkurrenceafdeling hvor kammeratskab, socialt samvær og målrettet træning vægtes ligeligt i det daglige. Vi er ofte blevet mødt med spørgsmål som "træner I ikke meget" - "er trænerne i Greve strenge" - "presses gymnasterne ikke langt for at nå de mange resultater" og flere af samme type spørgsmål. Svarene har som oftest undret spørgeren, på samme måde som spørgeren med sine spørgsmål har undret trænerne. Faktum er, at hos Teamgym Greve vægtes konkurrencetræning, det sociale sammenhold og en afslappet atmosfære gymnasterne imellem og mellem gymnast/træner ligeligt i de daglige træninger. Se vores målsætning her

I det daglige træner Teamgym Greve i et nyt spingcenter, som Greve kommune indviede i maj måned 2009. Greve springcenter er det mest moderne springcenter beliggende på Sjælland og består bl.a. af flere forskellige typer springgrave. Desuden har Teamgym Greve gennem flere år investeret i alt indenfor moderne springredskaber.

Teamgym Greve tilbyder spring/rytme gymnastik på alle niveauer og tilbyder p.t. piger/damer deltagelse på hold fra minipige aspiranter til senior elite. For nærmere beskrivelse af de enkelte hold klik på Holdoversigten og se de mange tilbud.

Teamgym Greve optager altid nye gymnaster og stiller ikke krav om deltagelse fra sæsonstart. Hvis nye gymnaster ønsker at deltage på et af vore hold, vil dette kunne ske med øjeblikkelig virkning. Dog kan der for allerede etablerede gymnaster, som har en fortid i andre foreninger, være tale om evt. restriktioner fra tidligere klub, der skal afklares, før deltagelse på et Teamgym Greve hold kan lade sig gøre jf. DGF's regler om klubskifte.