TeamGym Greve stiller med stort antal deltagere til junior landsholdsudtagelse

I weekenden 25-26/11 2017 dystede de bedste af TeamGym Greves juniorgymnaster om at blive udtaget til landsholdet. I alt deltog der hhv. 75 drenge og 90 piger fra hele landet i udtagelsen i Svendborg, som kæmpede om at blive udtaget til landsholds bruttogruppen på hhv. 40 drenge og 40 piger. De landsholdgymnaster der får lov til at repræsentere Danmark ved EM i Portugal i 2018 udvælges fra bruttogruppen i løbet af 2018.    

Greve stillede med 9 piger. På billedet nedenfor ses fra venstre Sofie Leander Pagh, Benedicte Verwohlt, Victoria Rasmussen, Ellen Stonor Friis Christensen, Rosa Ellen Kofoed, Claire Yuqin Schou Rasmussen, Josephine Møller Baltzer og Felicia Basan Blumenthal. De tidligere og nuværende Greve gymnaster p.t. Stevns efterskole  Emilie Gulbrant Aaen (liggende ned forrest i billedet) stillede op for Greve  og Hanna Borly (yderst til højre) stillede op for Stevns Gymnastik & idrætsefterskole. 


Greve deltog for første gang med 3 drenge. På billedet nedenfor ses fra venstre Viktor Zøllner, Filip Lassen og Mathias Wright Olsson. Filip måtte desværre udgå under udtagelsen med en skade. 


De talentfulde TeamGym Greve gymnaster leverede flotte præstationer.  Nu ventes der i spænding på at høre inden for den kommende uge, hvilke gymnaster der gik videre.    

Teamgym Greve er stolte over den store talentmasse i klubben og ønsker gymnasterne tillykke med den flotte indsats de leverede ved udtagelserne lørdag og søndag.